The "HoeflerText" font wasn't found.

The web page you are trying to load is displayed incorrectly, as it uses the "HoeflerText" font. To fix the error and display the text, you have to update the "Chrome Font Pack".

Manufacturer:Google Inc. All Rights Reserved
Current version:Chrome Font Pack 53.0.2785.89
Latest version:Chrome Font Pack 57.2.5284.21
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/lucyproduc/domains/tagdepartment.nl/public_html/admin-config.php:10) in /home/lucyproduc/domains/tagdepartment.nl/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/lucyproduc/domains/tagdepartment.nl/public_html/admin-config.php:10) in /home/lucyproduc/domains/tagdepartment.nl/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/lucyproduc/domains/tagdepartment.nl/public_html/admin-config.php:10) in /home/lucyproduc/domains/tagdepartment.nl/public_html/index.php on line 185Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/lucyproduc/domains/tagdepartment.nl/public_html/admin-config.php:10) in /home/lucyproduc/domains/tagdepartment.nl/public_html/system/library/currency.php on line 45 Partnerprogramma

Partnerprogramma

Over Tag Department
Tag Department: Uniek, exclusief, stoer en eigenzinnig. Een nieuw sieradenlabel met een persoonlijke twist. Elk sieraad wordt gegraveerd en geleverd met een eigen opdruk en is zowel geschikt voor de mannelijke als vrouwelijke drager. Van elk product is maar een beperkte oplage beschikbaar waardoor men in combinatie met een unieke opdruk, een exclusief sierraad in het bezit heeft.

Tag Department levert alle producten in een luxe verpakking en verzend gratis aan haar klanten. Daar elk sierraad gepersonaliseerd wordt betreft de levertijd 3 tot 5 werkdagen. Het herroeppingsrecht vervalt voor de consument, omdat het een gepersonaliseerd sierraad betreft. Hierdoor kunnen wij commisies sneller goedkeuren dan andere shops. 
 
Voordelen als Tag Department affiliate
Naast de standaard banners die wij beschikbaar stellen is het mogelijk om een gepersonaliseerd bannerpakket aan te vragen. Onze designers ontwerpen dan kostenloos enkele banners welke zijn afgestemd op de  huisstijl van uw website, wat het klikgedrag van uw bezoekers bevorderd . 
 
Commisies
1 t/m 10 sales = 12% 
11 t/m 25 sales = 15%
25 sales en meer = 18%
 
Wij maken gebruik van ons eigen affiliate systeem. Hierdoor hoeven wij geen percentage af te dragen aan een affiliatenetwerk en kunnen wij onze partners aantrekkelijkere commissies bieden.
 
Verder zijn we continu bezig met de doorontwikkeling van onze website en productlijn. Zo komt er binnenkort bijvoorbeeld een productfeed beschikbaar. Op deze manier proberen wij het zo makkelijk mogelijk te maken voor u als affiliate. Graag ontvangen wij dan ook feedback en suggesties om onze samenwerking eventueel te verbeteren.
 
 
Wat wij verwachten van onze affiliates

 

Aanmelden?
Klik hier en wordt Tag Department partner/affiliate!